Ammattialafoorumin etkot 23.10.2020 kello: 17:30

Tervetuloa Ammattialafoorumin etkoille – Vuoden 2020 Tähtiammattilaiset palkitaan virtuaalisesti!

JHL:n suurtapahtuma Ammattialafoorumi siirtyy ensi vuoteen. Etkoja juhlitaan kuitenkin jo 23.10.2020. Ota lokoisa asento ja seuraa Tähtiammattilaisten palkintogaalaa ja keskustelua koronan muuttamasta työelämästä. Mukana myös alojensa tähtiammattilaiset Renaz Ebrahimi, Simo Frangén, Perttu Pölönen ja Maija Vilkkumaa!

Rakas tähtiammattilainen!

Sinun turvallisuutesi on meille kaikki kaikessa. Siksi JHL:n historiallinen suurtapahtuma Ammattialafoorumi siirtyy vuodella eteenpäin. Uusi ajankohta on 29.–30. lokakuuta 2021.

Pääset kuitenkin maistamaan juhlahumua etukäteen jo aivan kohta: Ammattialafoorumin virtuaaliset etkot ovat pian täällä!

Etkot järjestetään perjantai-iltana 23.10.2020 kello 17.30. Varaa tuo aika kalenteristasi heti! 

Illan aikana palkitaan JHL:n vuoden 2020 Tähtiammattilaiset. Mukana on muitakin kirkkaita tähtiä, kuten Renaz Ebrahimi, Simo Frangén, Kari Ketonen, Perttu Pölönen ja Maija Vilkkumaa.

Voit katsoa etkot suorana osoitteessa jhl.fi ja JHL:n Youtube-tilillä osoitteessa youtube.com/jhlviestii. Ota Youtube-tili seurantaan jo nyt!

Etkoilla palkitaan vuoden 2020 Tähtiammattilaiset

Ammattialafoorumin etkot ovat samalla kaikkien aikojen ensimmäinen Tähtiammattilaisten palkintogaala. Gaala järjestetään Hämeenlinnan Kumutalossa.

Illan aikana JHL palkitsee Tähtiammattilaiset seuraavissa kategorioissa:

Tähtiammattilainen. Työpaikan rautainen ammattilainen.

Nouseva tähti. Vasta vähän aikaa sitten liittoon liittynyt henkilö, joka on jo osoittanut, että hänestä tullaan kuulemaan.

Tähtityökaveri. Henkilö, joka on osoittanut hyvää työtoveruutta ja ammatillisuutta ja jota ilman työpaikka tuntuu harmaammalta.

Tähtiyhdistys. JHL-yhdistys, jonka ammattialatoiminta on aktiivista ja aikaansaavaa.

Palkintoehdokkaiden ilmoittamisaika on päättynyt ja palkintoraati kokoontunut valitsemaan voittajia. Raati koostuu JHL:n työntekijöistä.

Lisää tietoa: https://www.jhl.fi/ammattialafoorumi-etkot/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *