Nyt on aika tarkistaa omat tietosi omaJHL:stä – tarkista ja voita 1 000 euron matkalahjakortti!

Oma JHL on ammattiliittosi JHL:n sähköinen jäsenpalvelu. Sieltä löydät kaikki jäsenyyteesi liittyvät tärkeät tiedot. OmaJHL:ssä voit hoitaa jäsenyyteesi liittyviä asioita missä ja milloin vain. Käy tarkistamassa, että yhteys- ja työpaikkatietosi ovat ajan tasalla. Samalla osallistut kilpailuun, jossa voit voittaa 1 000 euron arvoisen matkalahjakortin. Kilpailuaikaa on 23.2.2020 saakka.

OmaJHL on JHL:n jäsenten sähköinen palvelukanava. Siellä voit hoitaa jäsenyyteesi liittyviä asioita missä ja milloin vain. OmaJHL:ssä voit esimerkiksi ilmoittaa jäsenmaksuvapautuksesta, tarkistaa yhteys- ja työnantajatietosi, ilmoittaa työnantajamuutoksista, muuttaa yhdistystäsi, tilata jäsenkortin, tilata jäsenlehden ja kalenterin.

OmaJHL:n kautta voit myös liittyä JHL:n jäseneksi verkossa.

Ovathan yhteystietosi ajan tasalla ja kunnossa?

OmaJHL:ssä kysytään sähköpostiosoitettasi, kännykkänumeroasi, ammattinimikettäsi sekä työnantajaasi Käy tarkistamassa nämä asiat ja laita tietosi kuntoon, mikäli ne kaipaavat päivitystä!

Miksi tietojen on hyvä olla oikein?

Kun tietosi ovat oikein varmistat, että juuri sinulle kuuluvat JHL:n viestit tulevat perille. Tällaisia viestejä voivat olla esimerkiksi ohjeistukset  työtaistelutoimiin työpaikallasi.

JHL neuvottelee tänä talvena sinunkin työehdoistasi, ja eteen ikävimmässä tapauksessa saattaa tulla tilanne, että neuvotteluja pitää vauhdittaa työtaistelutoimin. Liiton viestit lähetetään sähköposteihin ja kännyköihin, joten on ensiarvoisen tärkeää, että omaJHL:ssä olevat tiedot ovat oikein.

Tarkista, päivitä ja voita 1 000 euron matkalahjakortti!

Jos et vielä ole käynyt omaJHL:ssä, käy nyt luomassa tunnukset palveluun.

Lisää omaJHL:ssä tietoihisi kotisähköpostisi ja -puhelinnumerosi, silloin liittosi tavoittaa sinut parhaiten kaikissa tilanteissa.

Tarkista omaJHL:ssä, että jäsentietojen henkilötiedoissa

  • kännykkä-/puhelinnumerosi ovat oikein
  • sähköpostiosoitteesi on oikein.

Tarkista omaJHL:ssä myös, että jäsentietojen työsuhteet -kohdassa

  • voimassa olevat työnantaja- ja/tai työpaikkatiedot ovat oikein
  • ammattinimikkeesi on oikein.

Kaikki omaJHL:ään 23.2.2020 mennessä kirjautuneet osallistuvat 1 000 euron arvoisen matkalahjakortin arvontaan. Arvonta suoritetaan 5.3.2020.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *